POSVAĐALA SE SA KUMOM ZBOG KLIKA NA MREŽAMA: Srpkinja zapalila internet: "Dabogda ZASTRANILA i gledala svoja posla"
Kafić, Foto: Emilija Jovanović

polemika

POSVAĐALA SE SA KUMOM ZBOG KLIKA NA MREŽAMA: Srpkinja zapalila internet: "Dabogda ZASTRANILA i gledala svoja posla"

Gore društvene mreže zbog Srpkinje

Objavljeno:

Okrenutost ka društvenim mrežama uzela je maha i to u tolikoj mreži da ljudi zbog sadržaja rade stvari koje im baš i nisu ranije bile toliko zanimljive. Upravo zato priznanje jedne Srpkinje izazvalo je velike kontraverze na Tviteru.

"Erato" kako se potpisuje na ovoj društvenoj mreži priznala je da se posvađala sa kumom koja je počela da vodi život, kako je rekla, samo da bi imala sadržaj za društvene mreže.

Sve za klik na mrežama

Problem je nastao kada je skrenula pažnju kumi na njeno ponašanje.

"Jutros mi kuma spusti slušalicu, naljutila se na mene jer sam joj skrenula pažnju da je zastranila. Ide u pozorište, bioskop, modne revije, promocije knjiga. I sve iz razloga da bi imala šta da postavi na društvene mreže. Kriva sam, treba da gledam svoja posla. ", napisala je ona.

Ovakav njen stav nije se baš dopao jednoj tviterašici koja je napisala kako sa svojom kumom svuda ide, čak i kada se kosi sa onim što ona voli.

"Dosta grubo. Moju kumu šta čini srećnim ja je podržavam u tome i idem sa njom, iako se meni baš ne mili da izlazim po diskotekama ali ona voli i zajedno smo.", napisala je tviterašica iz Srbije.

"Ljubomorna si i mračiš"

Sledeća devojka koja se uključila u raspravu u nekoliko tvitova je osudila način na koji je pričala sa kumom, ne birajući baš preterano reči.

"Strašno, kako joj samo padne na pamet da ode u pozorište i okači to na društvene mreže. Zvuči kao da si ljubomorna a društvene mreže koristiš kao izgovor. Pa ko si ti da odlučuješ šta njoj treba biti primaran cilj? Baš zvučiš kao da si ljubomorna i mračiš.", napisala je ona između ostalog.

Nakon nje, još jedna tviterašica je jasno iznela svoj stav kako je ovakav razgovor između dve kume bio nepotreban.

"Wow, zastranila je, ide u pozorište i kači to na društvene mreže. Dabogda i ti zastranila i gledala svoja posla, umesto te sujete kojom isijavaš. Izvinite, profesorko srpskog, nismo Vas prepoznali. Pusti ženu da uživa, jbt, šta ima tebi da prepričava šta je gledala u pozorištu, književnost policajcu.", glasio je odgovor jedne Katarine.

Umesto da snimaš - doživi osećaj

Tom prilikom ponovo se oglasila "Erato", koja je i dalje čvrsto stajala iza svog stava.

Jedno je ići u pozorište, ili na bilo koji drugi događaj, i to postaviti na društvene mreže (nemam ništa protiv toga ko to voli) a drugo je ići na pomenuta dešavanja samo da bi se imalo šta prikazati na društvenim mrežama a nemati pojma da prepričaš, zaista doživiš taj događaj.", napisala je ona na kraju rasprave.

Bonus video:

01:53

Dragana Mirković stigla u Beograd, dočekala je kuma

(Espreso/Blic/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.